Wednesday, 22 July 2009

Kursus Fotografi Lagi..






Kursus Fotografi, PKG Tanjunga Bungah. Terima kasih kepada Encik Abdullah kerana memberikan banyak nasihat dan tunjuk ajar yang sangat berguna. Sedikit gambar-gambar sepanjang kursus 2 hari.

Sunday, 12 July 2009

Kelab Fotografi IPGM Kampus P.Pinang

Gambar-gambar semasa sesi outdoor

Alhamdulillah, dengan jayanya kelab fotografi IPGM Kampus Pulau Pinang telah dilancarkan pada 11 Julai 2009. Pelancaran dilakukan sewaktu Kursus Asas Fotografi diadakan pada hari yang sama dan dihadiri oleh pelajar-pelajar IPGM Kampus Pulau Pinang. Kursus adalah dibawah pimpinan KakiLensa yang secara tidak langsung menjadi penaja pada penubuhan kelab ini. Terima kasih kepada ahli-ahli kelab yang memberikan sokongan yang baik dan juga kepada 'Team KakiLensa' yang turut sama menyumbang tenaga, idea dan buah fikiran kepada penubuhan kelab ini. InsyaAllah 'Team KakiLensa' akan terus memberikan sokongan dan bantuan kepada ahli-ahli kelab.


Sunday, 5 July 2009

suara jati 2009




Dah lama tak buat persembahan pentas, last pun 2-3 bulan lepas masa malam memperingati P.Ramlee. Tiba-tiba je nama naik untuk buat show masa pertandingan Suara Jati 2009, kiranya show special la atas permintaan before keputusan diumumkan. Malam tu aku berduet dengan Alnie seorang pelajar dari Sabah (suara mantap gila...) diiringi band members aku saudare zam arjuna & fahmi jiwang karat (thanks guys)...Aku pilih lagu 'tak ingin aku sendiri' nyanyian Hetty Koes Endang sbb mlm tu perform unplugged, dulu masa study kat sabah pernah la 2 kali mainkan lagu ni kat nite club dgn band members lama aku..walaupun aku bukan artis, tp ada jgk la peminat-peminat ambik gambar...hahahahaha..thanks to Kurt Ghazali utk pictures kat atas ni..

Friday, 3 July 2009

my son talk about his future


Name: Megat Afif Erfan
Current Club: CM Football Academic
Position: Attacking Midfielder
Favorite Team: Liverpool FC
Favorite Player: Steven Gerard
Value: 11.5 Million Pound (Harga Boleh Runding)

mmg anak aku ni gila bola...hari2 dalam rumah nyepak bola je kejenya...tp best la jgk at least time layan bola kat TV ada jgklah yg teman, kadang-kadang sampai 2-3 pagi...hehehehe..aku doakan impian dia tercapai untuk jadi next football star..