Sunday, 5 July 2009

suara jati 2009




Dah lama tak buat persembahan pentas, last pun 2-3 bulan lepas masa malam memperingati P.Ramlee. Tiba-tiba je nama naik untuk buat show masa pertandingan Suara Jati 2009, kiranya show special la atas permintaan before keputusan diumumkan. Malam tu aku berduet dengan Alnie seorang pelajar dari Sabah (suara mantap gila...) diiringi band members aku saudare zam arjuna & fahmi jiwang karat (thanks guys)...Aku pilih lagu 'tak ingin aku sendiri' nyanyian Hetty Koes Endang sbb mlm tu perform unplugged, dulu masa study kat sabah pernah la 2 kali mainkan lagu ni kat nite club dgn band members lama aku..walaupun aku bukan artis, tp ada jgk la peminat-peminat ambik gambar...hahahahaha..thanks to Kurt Ghazali utk pictures kat atas ni..

3 comments:

Arjuna said...

yuuhuu...enjooyyy!!!

Jake's Daughter said...

Amboi3..tingat jaman muda la tuh..main dgn life band...Tgk ko pegang gitar..tingat gitarku...gitarrrrrrrrrrr....

Encik Bett said...

hebat mike mat...